Deze website is niet meer in gebruik. Klik here om naar de website van de hostingpartij van dit domein te gaan.

Wie is Zaakeluk
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Over Zaakeluk

Zaakeluk heeft de ambitie de positie van starters, zzp'ers en ondernemers in MKB te versterken. Met Zaakeluk verstevig je je fundament wat je overlevingskansen vergroot en/of groei van je bedrijf.

 

Hoe we dat doen?

Dit doet Zaakeluk door leden persoonlijk te begeleiden bij het opzetten van een onderneming of bij het oplossen van problemen. Omdat Zaakeluk beschikt over een groot netwerk van professionals op uiteenlopende vakgebieden word de (startende) ondernemer breed ondersteund. 

Daarnaast levert Zaakeluk de voor de ondernemer interessante informatie overzichtelijk aan, dit scheelt veel tijd omdat er veel minder zoekwerk hoeft te worden gedaan.

Tot slot brengt Zaakeluk mensen samen die op zoek zijn naar een samenwerkingspartner. Dit kan zijn voor de duur van een project, het samen opstarten van een onderneming, het gezamenlijk organiseren van acties om zo meer klanten te bereiken. Op deze manier versterk je elkaar en gebruik je elkaars kwaliteiten. 

Samen sterk

CVN 151211 0017

 

Mijke van Atteveld-van Elst

Ik ben 38 jaar jong, getrouwd en moeder van 3 kinderen. 

Na afronding van mijn hbo-studie Personeel & Arbeid heb ik korte tijd gewerkt als schuldhulpverlener waarna ik graag iets met mijn studie wilde gaan doen. Inmiddels ben ik ruim 7 jaar werkzaam geweest binnen het vakgebied HRM. Hier heb ik de nodige ervaring opgedaan op het gebied van werving & selectie, competentiemanagement en loopbaanbegeleiding.

Eind 2013 begon het te knagen en wilde ik heel graag voor mezelf beginnen. Het geeft mij de mogelijkheid om iets te gaan doen waar ik volledig achter sta en waarin ik mijn kwaliteiten en creativiteit optimaal kan inzetten. Daarnaast geeft het mij de flexibiliteit om werk en prive beter te combineren. Ook vind ik het een groot voordeel zelf een koers te kunnen bepalen en beslissingen te kunnen nemen.

Naast het bij elkaar brengen van mensen die elkaar iets te bieden hebben vind ik het erg leuk om met (startende) ondernemers te sparren en hen verder te helpen. Hierbij kan ik mijn ervaringen op het gebied van coaching, netwerken en loopbaanbegeleiding goed inzetten. Samen kom je verder dan alleen en bovendien is samen ondernemen zoveel leuker!

dit verbergen
dit verbergen
dit verbergen