Deze website is niet meer in gebruik. Klik here om naar de website van de hostingpartij van dit domein te gaan.

Programma 'Ik begin voor mezelf!'
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Zaakeluk heeft een online-programma opgezet om startende ondernemers inzicht te geven in de zaken die komen kijken bij het ondernemerschap.
We leggen uit waarom iets van belang is, wat het voor jou w onderneming kan betekenen, tips van ondernemers met verstand van zaken en zetten we keuzes voor je op een rij. Het programma is opgebouwd uit stappen die wekelijks worden gestuurd. Tevens krijg je een account waardoor je toegang hebt tot meer startersinformatie. 
 
Het programma bestaat uit 2 delen die afzonderlijk van elkaar kunnen worden gevolgd.
 
 Enkele reacties van deelnemers:
 
shutterstock 343048862 medium
- Ik ben heel blij dat ik mee heb gedaan aan dit programma. Het heeft mij goed geholpen mijn bedrijf op te starten, voornamelijk het goed naar jezelf kijken en hoe je eventuele klanten benaderd is zeer leerzaam. Ook word goed uitgelegd hoe je je bedrijf presenteert op social media word goed uitgelegd. Dit is echt goed om te gebruiken. Ik heb de mailings opgeslagen op mijn pc en zal ze zeker nog vaker raadplegen. - 
Wendy Bakker-Kuipers, Wendy's kapsalon
 
- Ik vond het hartstikke leuk om mee te doen aan dit programma. Als je net start heb je zoveel vragen en komt er veel op je af. Bij veel van die dingen weet je vaak niet waar je moet beginnen. Het programma is een leuke manier om je aan de hand te nemen bij de stappen die je moet en kunt zetten. het geeft je het gevoel dat je er niet alleen voor staat en helpt je verder te denken dan de basics. Leuk en leerzaam! -
Dennis Kerdijk, Kerdijk IT Security
 
- Ik vond het heel erg inspirerend. Top gedaan Mijke! - 
Martine Wallenburg, Styliste
 
 
 
 
Online-programma: Ik begin voor mezelf! deel 1  (kosten: € 15,- excl. BTW)
 Dit programma bestaat uit 2 stappen die gericht zijn op de mentale zaken die komen kijken bij het starten van je onderneming.
 
Stap 1: Mijn ondernemerschap
We beginnen met aandacht voor jouw motivatie om te gaan ondernemen en is er aandacht voor de vraag; Hoe word je een sterke ondernemer die stevig in zijn/haar schoenen staat? 
 
Stap 2: Mijn ondernemerskwaliteiten
Deze stap gaat over zelfinzicht; Weet jij wie je bent en waar je sterke/zwakke punten liggen? 

 

Online-programma: Ik begin voor mezelf! deel 2  (kosten: € 135,- excl. BTW)
Ik leg uit waarom iets van belang is, wat het voor jouw onderneming kan betekenen, tips van ondernemers met verstand van zaken en zetten we keuzes voor je op een rij. Het programma is geïnitieerd door Zaakeluk maar wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende professionals; webdesigner, coaches, eigenaar van een administratiekantoor, enz...
 
Stap 1: Mijn product, doelgroep en markt
Het is tijd om je doelgroep te gaan benoemen en de markt te gaan verkennen.
 
Stap 2: Mijn zaken goed geregeld (deel 1)
Bij ondernemerschap komt ook een hoop administratieve, financiële en juridische zaken kijken. In deze stap zetten we alle zaken op een rij.  
 
Stap 3: Mijn zaken goed geregeld (deel 2)
Vervolg van stap 2.
 
Stap 4: Mijn website en marketing
Bij het maken van een website komt best veel kijken. Waar moet je goed op letten? Daarnaast nemen we een duik in de wereld van marketing en zetten inspiratiebronnen op een rij.
 
Stap 5: Mijn product lanceren en presenteren
Het presenteren van jouw product of van jezelf; Hoe doe je dat? Waar let je op?
 
Stap 6: Mijn netwerk en samenwerkingen
Tot slot hebben we aandacht voor het netwerken; Welke manieren zijn er? Wat zijn de aandachtspunten? Een goede samenwerking kan je veel opleveren; Hoe geef je vorm aan een samenwerking?  
 
 

AANMELDEN

 

dit verbergen
dit verbergen
dit verbergen