Deze website is niet meer in gebruik. Klik here om naar de website van de hostingpartij van dit domein te gaan.

Samenwerken op afstand
Inloggen

Inloggen op je account

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *
Onthoud mij

Terug naar overzicht

 

De praktijk leert dat samenwerken vaak gebeurt terwijl er een fysieke afstand tussen partners bestaat. Gelukkig zijn er inmiddels talrijke digitale middelen beschikbaar, die samenwerken met en op afstand mogelijk maken.

Hieronder hebben wij een samenvatting gemaakt van praktische middelen ter inspiratie.

 

  • Dropbox

Een gezamenlijke gratis dropbox account is een eenvoudige en praktische manier om samen in documenten te kunnen werken. Je kunt zien wie wanneer voor het laatst aan welk document heeft gewerkt. Het is raadzaam om verschillende mappen aan te maken per onderdeel. Denk hierbij aan een map: administratie ( met ontvangen en te sturen facturen), financiën, marketing, sales, klanten.

 

Met zakenpartners werken aan één project. Alle documenten, planningen, acties en communicatie overzichtelijk op één plek. Basecamp is wereldwijd de meest gebruikte online projectmanagement dienst in het kleinzakelijke segment. Het werken aan 1 project is vooralsnog gratis. Het programma werkt vooralsnog in het Engels, maar uiteraard kun je eigen teksten in het Nederlands erin zetten.

 

Samenwerken aan projecten is ook hier eenvoudig gemaakt. Het is gratis voor de eenvoudige module. Takenlijsten, deadlines en afgeronde actiepunten worden in 1 dashboard weergegeven.

 

  • Skype

Een voordelige/gratis manier om met elkaar telefonisch te communiceren, zowel met beeld als zonder beeld. Je dient het wel te installeren op je computer en het is gratis.

 

  • FaceTime

Met FaceTime kun je makkelijk contact onderhouden met familie en vrienden. Je kunt videobellen en audiogesprekken voeren, zonder dat het geld kost. Wel moeten beiden partners over een apple device (ios) beschikken.

 

© 2014, Auteur Zaakeluk v.o.f.
Alle rechten voorbehouden.
Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar gemaakt in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of op enige andere manier zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Zaakeluk heeft dit boekje met zorg samengesteld en dient gebruikt te worden als hulpmiddel. Zaakeluk is niet aansprakelijk voor enige schade.

dit verbergen
dit verbergen
dit verbergen